Hieronder staan de meest gestelde vragen aan ons. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

Wat is de minimum leeftijd die ik moet hebben om de clan te joinen?

Voor iedere afdeling geld momenteel een minimum leeftijd van 15 jaar.

Wat heb ik nodig om mee te spelen?

Allereerst dien je een goed werkende microfoon of headset te hebben om met ons te kunnen praten. Tevens dien je voor een ingame afdeling een legale versie van GTA V te hebben. Voor de meldkamer is dit niet vereist.

Heb je ervaring nodig om bij de clan te joinen?

Zeker niet! Wij vinden het juist leuk om je vanaf moment 1 te begeleiden en uit te leggen hoe alles in zijn werking gaat.

Mag je voor meer afdelingen solliciteren?

Nee, helaas niet. Wij willen dat ieder lid de focus legt op 1 afdeling, zodat deze ook voor de volle 120% kan ingezet kan worden.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden bij jullie clan?

Wij staan altijd open voor mensen die ervaringen willen delen of ergens goed in zijn. Ben dus niet bang om je specialiteiten aan te geven. Wij zijn blij met ieder beetje hulp.

Wat voor social media platformen gebruiken jullie?

Wij zijn momenteel het meest actief op Instagram, Facebook en YouTube. De links vindt je terug op de “over ons” pagina.

Wanneer zijn jullie surveillances?

Wij draaien om 19:30 uur ‘s avonds een officiële surveillance. Dit doen wij iedere avond. Buiten deze tijd om surveilleren wij ‘s middags ook samen. Dit alleen semi- officieel.

Mag ik in meerdere clans tegelijk zitten?

Nee, dit mag niet. Wij als Roleplay Reality hebben een “dubbelclan- beleid” wat inhoud dat wanneer je bij ons zit je niet bij een andere roleplay clan mag zitten die dezelfde dingen doen. Zo houdt je ook de volledige aandacht bij ons..

Hoe kom ik op jullie Teamspeak server?

Door het programma Teamspeak3 te downloaden via http://www.teamspeak.com/downloads. Kijk wanneer je er nog niet uitkomt even een video op YouTube.

Waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog!

Solliciteer