HULPDIENSTEN


Als politieagent bij RPR heb jij een van de meest diverse banen die je kan bedenken! Als agent ben je betrokken bij eenvoudige verkeersruzies maar ook bij complexe geweldscasussen. Daarnaast ben je ook onmisbaar als ondersteuning van ambulance en brandweer. Samen met jouw collega’s zorg jij voor een veiliger Rotter
dam.

Bij de Marechaussee ben je politieagent maar ook militair. Dit brede takenpakket zorgt voor veel afwisseling tijdens jouw dienst. Als algemeen opsporingsambtenaar bij de Koninklijke Marechaussee voer je allerlei politietaken uit. Je onderzoekt bijvoorbeeld misdrijven, handelt zelfstandig incidenten af, neemt aangiftes op, houdt toezicht aan de grenzen en waakt over de veiligheid. Na je inwerking en je examen ga je aan de slag bij Brigade Zuid-Holland, die zich bezighoudt met de Politiedienst, Grensbewaking en Mobiel Toezicht Veiligheid.

De meldkamer, het hart van alle hulpdiensten binnen RoleplayReality. Dit is dé plek als je enorm van coördineren houd. Binnen de meldkamer ben je als centralist verantwoordelijk voor de intake en uitgifte van meldingen. Er zijn verschillende afdelingen waar je s’avonds tijdens onze surveillances op kan worden ingezet. Als centralist ben je bezig met het opnemen van meldingen op de intake, het uitgeven van meldingen en er voor zorgen dat de juiste disciplines bij de juiste meldingen zijn. Je handelt verzoeken af van de collega’s op straat en houd de touwtjes strak in handen.

Bij de Ambulance ben jij het hart van de zorg binnen Rotterdam. Jij gaat ter plaatse en helpt de burgers en collega’s van Rotterdam wanneer zij dit nodig hebben. Als medewerker binnen de ambulancezorg zijn er verschillende taken. Denk hierbij aan de reguliere Ambulancezorg maar ook de vele specialisaties die wij hebben. Denk hierbij aan het Mobiel Medisch Team of het stukje Terrorisme Bestrijding.


Bij de Brandweer kunnen we altijd nieuwe manschappen gebruiken. Wij komen in actie voor het redden van Mens en Dier! Wij hebben een hoge Roleplay ervaring met duidelijke opleidingen en trainingen. Wil jij werken met voertuigen zoals het Schuimblusvoertuig, Hulpverleningsvoertuig of wil je zelfs vliegtuigen blussen met onze Crashtender!

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?