DE AMBULANCE

Bij de Ambulance ben jij het hart van de zorg binnen Rotterdam. Jij gaat ter plaatse en helpt de burgers en collega’s van Rotterdam wanneer zij dit nodig hebben.

Als medewerker binnen de ambulancezorg zijn er verschillende taken. Denk hierbij aan de reguliere Ambulancezorg maar ook de vele specialisaties die wij hebben. Denk hierbij aan het Mobiel Medisch Team of het stukje Terrorisme Bestrijding.

Je begint als reguliere ambulance verpleegkundige en kan na een tijdje doorstromen naar de verschillende specialisaties die wij hebben binnen onze afdeling. Ook werken wij nauw samen met de Politie, KMar & Brandweer.

Na jou basisopleiding ga je zelfstandig aan de slag al ambulanceverpleegkundige. Hierin ga jij de burgers en collega’s assisteren waar nodig. Als de kennis die je nodig hebt leren wij jou dus maak je daar maar niet druk om!

Op het moment dat je een langere tijd bij de afdeling zit, kun je uiteindelijk doorgroeien naar bijvoorbeeld het Mobiel Medisch Team of een andere specialisatie die jou leuk lijkt binnen de afdeling.
Lijkt het jou leuk om de inwoners van Rotterdam te helpen bij de medische noodgevallen die zich voordoen? Solliciteer dan direct en wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

Video afspelen

"Nog nooit gedacht dat ik bij de Ambulance zoveel heb kunnen leren dat van toepassing komt in de buitenwereld"

Nour A.

Verpleegkundige

EEN BEELD VAN DE AMBULANCE

ZORG MET HOOFD EN HART!