DE MARECHAUSEE

Bij de Koninklijke Marechaussee ben je politieagent maar ook militair. Dit brede takenpakket zorgt voor veel afwisseling tijdens jouw dienst.

Als algemeen opsporingsambtenaar bij de Koninklijke Marechaussee voer je allerlei politietaken uit. Je onderzoekt bijvoorbeeld misdrijven, handelt zelfstandig incidenten af, neemt aangiftes op, houdt toezicht aan de grenzen en waakt over de veiligheid. Na je inwerking en je examen ga je aan de slag bij Brigade Zuid-Holland, die zich bezighoudt met de Politiedienst, Grensbewaking en Mobiel Toezicht Veiligheid.

Naast de basisopleiding zijn er genoeg mogelijkheden om je verder te specialiseren. Zo kan je aan de slag gaan binnen het contraterrorisme, speciale beveiligingsopdrachten uitvoeren of aan de slag gaan bij de hondenbrigade.

De Marechaussee van Roleplay Reality is de meest realistische simulatie van het werken bij de Marechaussee. We beschikken over verschillende realistische uniformen, eigen voertuigen, moderne scripts en bijzondere systemen. We ondersteunen je zo goed mogelijk, zodat jij kan bijdragen aan een leukere en realistischere Roleplay ervaring voor iedereen.

Video afspelen

"Binnen de KMar kun je op elkaar bouwen en kan ik werken aan mijn toekomstige vaardigheden"

Siem F.

Wachtmeester Der 1e Klasse

EEN BEELD VAN DE MARECHAUSSEE

je moet het maar kunnen!