DE MELDKAMER

De Meldkamer, het hart van alle hulpdiensten binnen Roleplay Reality. Dit is dé plek als je enorm van coördineren houd.

Binnen de meldkamer ben je als centralist verantwoordelijk voor de intake en uitgifte van meldingen. Er zijn verschillende afdelingen waar je s’avonds tijdens onze surveillances op kan worden ingezet. Als centralist ben je bezig met het opnemen van meldingen op de intake, het uitgeven van meldingen en er voor zorgen dat de juiste disciplines bij de juiste meldingen zijn. Je handelt verzoeken af van de collega’s op straat en houd de touwtjes strak in handen.

Los van bovenstaande taken kun je jezelf ook specialiseren in diverse afdelingen. Zo kun je Rotterdam in de gaten houden als cameratoezicht, en de collega’s zoveel mogelijk nuttige informatie voorzien in het GMS als RTIC (Real Time Intelligence Center).

Binnen Roleplay Reality zijn er veel systemen om de meldkamer een leuke en uitdagende afdeling te maken. Zo is er een eigen gemaakt GMS-systeem waarmee je direct in contact staat met de eenheden op straat, en met je eigen collega’s op de meldkamer. Voordat je aan de slag gaat start je eerst met een goede opleiding, zodat je precies weet hoe je zelfstandig als centralist kan werken

Video afspelen

“Als meldkamer centralist werk en leer je samen in een prachtig team, waar je je snel thuis voelt”

Symon J.

Ervaren Centralist

EEN BEELD VAN DE MELDKAMER

112 als iedere seconde telt!