DE POLITIE

Als politieagent bij RPR heb jij een van de meest diverse banen die je kan bedenken! Als agent ben je betrokken bij eenvoudige verkeersruzies maar ook bij complexe geweldscasussen. Daarnaast ben je ook onmisbaar als ondersteuning van ambulance en brandweer. Samen met jouw collega’s zorg jij voor een veiliger Rotterdam.

Na jouw basisopleiding ga je zelfstandig aan de slag op de noodhulp. Je bent daarbij al betrokken bij de meest diverse meldingen. In de loop van jouw carrière zal je steeds verder groeien in jouw rol met bijpassende verantwoordelijkheden. Daarbij wordt jij tijdens jouw hele opleiding geholpen door onze IBT docenten van de academie.

Naast de noodhulp zijn er ook diverse mogelijkheden om je verder te specialiseren. Zo kan je vanuit jouw politie rol doorgroeien naar de Dienst Speciale Interventies, Team Verkeer, Team Surveillancehonden en nog veel meer. Bij de politie van RPR zijn de mogelijkheden oneindig en is geen dag hetzelfde!

Lijkt het jou leuk om samen met een groot aantal collega’s samen te werken en kennis te maken met onze grote wagenpark en uitgebreide uniformen pakket? Meld je dan snel aan!

Video afspelen

"De politie is een gezellige en goede afdeling die de beste versie van jezelf naar boven haalt!"

Roan F.

Brigadier

EEN BEELD VAN DE POLITIE

MAAK ER POLITIEWERK VAN!